Felhasználói feltételek

Felhasználói feltételek

Általános

  A felhasználói feltételek mindig elérhetők az oldal látogatói számára, amennyiben az oldal teljesen funkcionális. A www.sooltdesign.ro

webáruház adminisztrátorai fenntartják a jogot, hogy a felhasználói feltételeket módosítsák, ugyanakkor nem kötelesek értesíteni a felhasználókat, amennyiben változtatás történt.

 

Árak

A oldalon megjelenített termékek nem tartalmaznak ÁFÁ-t. A www.sooltdesign.ro adminisztrátora fenntartja a jogot, hogy a termékek árát bármikor módosíthatja.

A rendeléseknél amennyiben utánvétes fizetést választ a “Kassza”-nál , a rendelés végösszegét a futárnak kell kifizetni a csomag átvételekor.

 

Foszto Zsolt II cég egy hatékony üzletpolikát folytat, amely nem hagy kivetni valót az üzlet működésében. Ennek következtében a félreértések és egyéb kellemetlenségek elkerülése érdekében, az eladó fenntartja a jogot a rendelések lemondására minden ok nélkül, illetve visszautasítani a rendeléseket az olyan felektől, akikkel korábban bármilyen konfliktusa volt.

Az eladó elemezheti és ellenőrízheti az összes rendelést, illetve felfüggesztheti, vagy lemondhatja az összes rendelést, illetve kiszállítást, valamint értesítheti az állami hatóságokat abban az esetben amennyiben bármilyen csalás gyanúja merül fel az ügyfél felől a rendeléssel, vagy a fizetéssel kapcsolatosan. Az eladó nem vonható felelősségre abban az esetben, ha fizetéskor bármilyen csalás történik (pl. lopott/talált bankkártyával való fizetés), vagy a fizetés más személy által történik, mint aki a terméket megrendelte és adatait rögzítette a “Kassza” -nál. Amennyiben az Eladó számlakivonatán feltűnik egy rendelés száma és az ehhez tartozó összeg megegyezik a rendelés összegével, az Eladó a rendelést véglegesnek tekinti.

  A termékek és ezek használata.

A falmatricákat a csomagban mellékelt használati útmutató szerint kell felhelyezni 14 (tizennégy) naptári napon belül a csomag átvételének időpontjától számítva. A falmatricákat amennyiben nem helyezik fel egyből a csomag átvétele után, szobahőmérsékleten kell tárolni, kiterítve.

Az eladó nem vonható felelősségre és a vevő nem kérhet kártérítést, amennyiben a végtermék és a képernyőn megjelenített színek különböznek, tekintettel arra, hogy a különböző készülékek kijelzői optikai illuziókat generálhatnak, illetve olyan színeket jeleníthetnek meg, amelyek nem egyeznek meg 100%-ban a végtermék színeivel.

Az oldalon megjelenített fotók csak informatív jellegűek és tartalmazhatnak olyan elemeket, amelyek nem lesznek a csomagban.

A falmatricák méretei a legmagasabb és a legszélesebb pontoknál vannak számolva, a terméklapon megjelenített pozíció szerint. Minimális eltérések ( +/- 5%) előfordulhatnak a weboldalon megjelenített méretek és a valós méretek között.

A fal alkalmasságát a matrica felhelyezésére a Vevőnek kell tesztelni, tekintettel arra, hogy az Eladónak nem áll módjában az ehhez szükséges eljárásokat elvégezni.

Az eladó nem vállal felelősséget a károkért amelyek a következő okokból adódnak:

1. A festés minősége nem megfelelő, vagyis nem volt lekaparva az előző festék rendesen vagy nem volt kellő alapozás a festés előtt.

2. A transzferfólia nem kellő óvatossággal volt lehúzva a falról.

3. A festés nagyon friss volt és nem száradt meg rendesen.

4. A festés kivitelezése bármilyen módon megkérdőjelezhető.

 

Amennyiben a termékkel problémák merülnek fel a felhelyezés során, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal telefonon a 0266245572 telefonszámon, vagy írjon az office@sooltdesign.ro címre!

E-mailben küldött panaszlevelek esetén kérjük mellékeljen képet a hibáról. Munkatársaink segíteni fognak a probléma kiküszöbölésében, illetve ha ez nem lehetséges kicseréljük a vásárolt terméket, vagy megtérítjük az árát és az Ön által megadott bankszámlaszámra elutaljuk.

 

Reklamációk és pénzvisszafizetés

Amennyiben nincs megelégedve egy bizonyos termékkel, 10 napon belül visszaküldheti. Termékeinkre visszafizetési garanciát vállalunk, a Vevőnek jogában áll írásban tájékoztatni az Eladót, hogy a termék(ek)re nem tart igényt.

A visszaküldött termékeket csak használatlan és sértetlen állapotban, az eredeti csomagolásban fogadjuk el.

A visszaküldött termékek szállítási költségei a vevőket terheli.

Visszaküldött termékek esetén az újabb kiszállítási költségek a vevőket terhelik.

A rosszul felhelyezett matricákért, illetve a felhelyezés következtében keletkezett bárminemű kárért nem vállalunk felelőséget!

Amennyiben pénzvisszafizetésre kerül sor, a vevőnek írásban kell jelezni az eladó felé a bankszámlaszámot, amire az eladó a termékek összegét elutalhatja.

FIGYELEM! A termékek árának megtérítése csak banki átutaláson keresztül lehetséges. Készpénzes visszafizetést, készpénz küldést és semmilyen egyéb pénzküldési módszert nem vállalunk!

 

A tiz napos gondolkodási idő és pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik többek között a következő árucikkekre: egyedi megrendelésre készült, egyértelműen a vevő egyedi igényeinek megfelelően előállított termékekre (pl. méretre szabott matrica, egyedi matrica, egyedi fa kép, egyedi poló, párna).

  Szerzői jogok

A felhasználói feltételeket elfogadva, az oldal látogatói és ügyfelei belegyeznek, hogy nem használják, nem jelenítik meg máshol, nem gyártják újra a www.sooltdesign.ro weboldal tartalmát, csak a jogilag megengedett kereteken belül. Továbbá beleegyeznek abba, hogy ne használjanak fel semmilyen jellegű információt üzleti célra, licenszelésre, amennyiben ez sérti az Eladó privát szféráját.

Egyedi kérések/rendelések esetén, bármilyen hálózaton érkeznek be az Eladó felé (e-mail, közösségi hálózatok, telefonos rendelés), a megrendelő kijelenti, tanúsítja és garantálja, hogy az általa küldött képeknek, grafikáknak, koncepcióknak a megkérdőjelezhetetlen tulajdonosa, vagy megfelelő engedéllyel és szerzői jogokkal rendelkezik ezeknek a használatára, ahhoz hogy az Eladó bármilyen matricát, vagy más megszemélyesitett tárgyat gyártson belőlük. A megrendelő garantálja és felelősséget vállal azért, hogy a képek, grafikák, koncepciók, illetve minden más megjelenített elem nem törvénybe ütköző, nem sért szerzői jogokat, személyi jogokat, nem sérti, vagy kompromitálja bármilyen egyén magánéletét, nem tartalmaz törvény által tiltott szimbólumokat és motívumokat, nem utal rasszista, vagy erőszakos magatartásra és nincs semmilyen törvénytelen tartalma. Egyedi megrendelések esetén, az Eladó által megszabott díj a szolgáltatás díját képezi, így az Eladó nem értékesíti direkt módon a megrendelő által küldött elemeket. Az Eladó garantálja, hogy amennyiben a megrendelő szerzői jogokkal rendelkezik az általa küldött képek, grafikák, koncepciók fölött, az Eladó nem értékesíti ezeket semmilyen online és offline felületen.

Az Eladó fenntartja az Egyedi rendelések megválogatásának jogát, a fentebb említettek betartása érdekében.